Menu

Samen weet je meer dan alleen

Wij zijn Ursula en Stacey, twee vriendinnen met een gedeelde passie op het gebied van zelfontwikkeling, zingeving en verbinding zoeken met anderen en de natuur. Samen wilden wij iets betekenen voor anderen en kwamen we tot het bedenken en ontwikkelen van ‘in mijn element’.

Omdat we het belangrijk vinden om mensen met elkaar te verbinden, bouwen wij hier aan een netwerk van prachtige mensen die het leuk vinden om onderdeel uit te maken van ‘in mijn element’. Op deze pagina kun je terugvinden wie wat te bieden heeft. Klik op de foto van een persoon om meer informatie en contactgegevens te krijgen.

Contactgegevens

Heb je een vraag, een situatie waarin je het fijn vindt dat iemand meedenkt of iets anders waar je graag de visie van iemand anders op wilt hebben? Klik dan op de foto van de persoon die jou aanspreekt voor zijn/haar contactgegevens.

Wil je aansluiten bij dit netwerk of heb je algemene vragen over ‘in mijn element’? Dan kun je mailen naar onderstaand mailadres (let op: onze reactie op jouw mail kan in je spam box terecht komen) of een bericht sturen via onze facebookpagina:

Ursula

Ursula

Ursula is van oorsprong pedagoog en op dit moment werkzaam met volwassenen met autisme. Op haar persoonlijke ontwikkelingsreis ontdekte zij in haar jeugd al dat er een grote interesse lag in fantasy, spiritualiteit en zelfontplooiing. Gezien haar nuchtere aard was het lange tijd echter lastig om een visie te vinden die bij haar paste. Uiteindelijk kwam zij als eerste stap bij yoga terecht en zo automatisch bij de Oosterse gezondheidsleer. Later is zij zich gaan verdiepen in traditionele hekserij. Dit sprak enorm aan, omdat het onder andere uitgaat van het meest aardse dat er is: de natuur en energie. Uiteindelijk heeft zij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd zoals de Rots en Water Weerbaarheidstraining, Binnenwereld-Buitenwereld methode (omgaan met hooggevoeligheid), Touch for Health, Stress Release, jaartraining Traditionele Hekserij en Natuurwijs.

Stacey

Stacey

Stacey is van oorsprong pedagogisch medewerker en op dit moment werkzaam bij een kindcentrum waarin zij tevens meedenkt in (pedagogische) beleidszaken. Op haar persoonlijke ontwikkelingsreis ontdekte zij al op jonge leeftijd anders naar de wereld te kijken dan haar leeftijdsgenoten. Interesse in spiritualiteit, bewustwording, cultuur, verbinding en dieper kijken naar menselijk gedrag groeide bij Stacey met de dag. Intussen heeft zij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd die aansluiten bij deze passies, onder andere een cursus over psychosynthese, hooggevoeligheid, kindertolk, spiegelen en Natuurwijs. Daarnaast organiseert ze evenementen om mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten met elkaar te verbinden.

"Steek jouw kaars aan om mee te dansen met de vlammen"